— dinsdag 21 juli 2020, 11:18 | 0 reacties, praat mee

Natacha Harlequin maakt presentatiedebuut in actualiteitenprogramma SBS6

© William Rutten

Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin presenteert eind augustus het nieuwe actualiteitenprogramma voor SBS6 'Dit vindt Nederland!', meldt de zender in een persbericht.

Het is Natacha Harlquin’s presentatiedebuut. “Het is een show voor en door alle Nederlanders waarin iedereen zich kan uitspreken. Met respect en belangstelling voor elkaar.”

Het programma wordt elke werkdag uitgezonden en draait om de actualiteit van de dag. Stellingen, dagelijks gepeild door onderzoeksbureau Motivaction, vormen daarbij de basis. De stellingen worden in de studio bediscussieerd door gasten, maar volgens SBS “wordt vooral het woord gegeven aan mensen uit de praktijk; de Nederlandse werkvloer”.

Harlequin wordt in het programma bijgestaan door de van Omroep Brabant afkomstige journalist en presentator Mart Grol. Hij zal de onderzoeksresultaten van Motivaction van extra context voorzien.

Eerder deze maand was Harlequin te gast bij de veelbesproken racismespecial van Veronica Inside. Villamedia sprak recent met Harlequin voor de serie Lessen voor de Pers over onder andere de uitzending.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.