— dinsdag 8 januari 2019, 16:37 | 0 reacties, praat mee

Nadia Moussaid presentator Bureau Buitenland (VPRO)

Nadia Moussaid, dit komend voorjaar te zien en te horen bij de VPRO | Roger Cremers / VPRO

Journalist en programmamaker Nadia Moussaid wordt met ingang van dit voorjaar een van de vaste presentatoren van Bureau Buitenland op NPO Radio 1. Ze gaat daarnaast voor de omroep journalistieke televisieprogramma´s maken.

Moussaid werkte na haar studie sociale en culturele antropologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam al eens voor de VPRO als researcher en redacteur. Van 2016 tot 2018 presenteerde ze het wekelijkse praatprogramma De Nieuwe Maan (NTR).

In de zomer van 2018 presenteerde Moussaid op NPO 1 voor KRO-NCRV de late night talkshow Laat op Één, dat positief werd ontvangen.

Moussaid: “Van de VPRO krijg ik de ruimte om samen verdiepende journalistiek te bedrijven, grote thema’s te onderzoeken en de kijker ook echt perspectief te bieden door het vertellen van nieuwe verhalen. Het mag best schuren, dat past bij mij en ik verheug me erop dat met de VPRO te mogen gaan doen.”

Bekijk meer van

VPRO Nadia Moussaid

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.