— woensdag 30 april 2014, 11:40

Muziekblad LiveGuideNL gelanceerd

Op ongeveer 350 adressen in Nederland (poppodia, oefenruimtes, jongerencentra, platen- en muziekwinkels, koffiezaken en cafés) ligt vanaf vandaag LiveGuideNL, een nieuw gratis muziekblad met tips en nieuws over bands en artiesten die Nederlandse podia en festivals zullen aandoen. De krant, die tien keer per jaar gaat verschijnen, is een persoonlijk initiatief van (ex)tijdschriftenmakers Mark Postema, Wilbert Stuifbergen en Jasper van den Dobbelsteen. Art-director Robert Adriaansen (van het Utrechtse ontwerpbureau Loudmouth) en een groep jonge journalisten die wordt aangevoerd door Thomas van Waardenburg en Sven Bersee tekenden voor de uitvoering. Passie voor muziek en het bezoeken van festivals en concerten worden als drijfveer voor het nieuwe initiatief genoemd. "En passies, die deel je graag", aldus de makers. Naast de papieren editie is de krant te lezen via liveguide.nl. Er komen ook apps voor iOS en Android besturingssystemen. Laatste wijziging: 30 april 2014, 17:49

Bekijk meer van

actualiteiten

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.