— donderdag 23 december 2010, 09:23 | 1 reactie, praat mee

‘Munsterman denkt aan bod op Wegener’

Voormalig topman Joop Munsterman denkt er serieus aan om 'zijn' uitgeverij Wegener te kopen. Dat zeggen bronnen rond de uitgeverij en aan de Amsterdamse Zuidas donderdag in De Telegraaf. Volgens de krant doen in de markt al langer geruchten de ronde dat de voormalige bestuursvoorzitter interesse zou hebben om Wegener te kopen om er "weer een Nederlands bedrijf van te maken". Een scenario dat ook wordt genoemd is een bod op het hele moederbedrijf Mecom, in plaats van alleen een bod op de grootste deelneming Wegener. Mecom acht Wegener ruwweg 400 miljoen euro waard, weet een insider. De Londense holding gaat er niet van uit dat Munsterman dat bedrag op tafel kan leggen. Meer bij De Telegraaf

Bekijk meer van

Wegener Mecom

Praat mee

1 reactie

Chris van Alem, 27 december 2010, 11:26

400 miljoen euro voor een onderdeel van een bedrijf dat als geheel een beurswaarde heeft van pakweg 220 miljoen pond. Wat zijn dat voor insiders?

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.