training eu starters

— vrijdag 2 juni 2017, 12:00 | 0 reacties, praat mee

Multimedia: Voorlezen

Online publicatieplatform Medium biedt in de zoektocht naar betalende abonnees een nieuwe optie: je eigen artikel laten uitvoeren door professionele (stem)acteurs. Laatste wijziging: 9 januari 2018, 15:38

Je kunt er ook voor kiezen zelf je stuk voor te lezen, maar voorlopig alleen als Medium het stuk geschikt vindt. Volgens een woordvoerder is een audiovertelling een mooi aanvulling, omdat op Medium persoonlijke stukken, verteld vanuit de ik-vorm, verreweg het populairst zijn.

Medium meldde begin dit jaar dat het eigen zakelijke model niet houdbaar was - voor zover je bij het gratis publiceren van mooi vormgegeven artikelen zonder reclame van een zakelijk model kon spreken natuurlijk. Het ontsloeg vijftig man personeel en introduceerde een vrijwillig abonnementsmodel: lidmaatschap kost 5 dollar per maand.

Het is onbekend wie de stemacteurs zijn die je kunt inschakelen, daarover was op het moment van schrijven geen informatie beschikbaar.  Artikelen met een gekoppelde audio-versie worden uitgelicht op de Medium-homepage.

medium.com

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.