— vrijdag 21 november 2014, 08:25

Minidocumentaire The Times in reclameblok

De kijkers van de serie "Homeland" op de Britse zender Channel 4 krijgen zondag tijdens één van de reclame-onderbrekingen voor een keer een minidocumentaire over de lotgevallen van twee journalisten van The Times in Syrië te zien. De krant kocht daarvoor een volledig reclameblok van 3 minuten op. "Bearing witness." Zo heet de minidocumentaire die The Times heeft gemaakt over de ervaringen van journalisten Anthony Loyd en Jack Hill in Syrië. Tijdens hun verslaggeving in het door oorlog verscheurde land werden ze ontvoerd, geslagen en beschoten door een Syrische rebellengroep. In mei slaagden ze erin te ontsnappen. De Britse krant hoopt een breed publiek voor de minidocumentaire te bereiken door het reclameblok tijdens "Homeland" en zo kijkers te bewegen een abonnement op de krant te nemen.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.