banner anp

— maandag 15 september 2014, 14:36

Miljoenenimpuls voor uitgeverijbedrijf

Het ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) heeft 6,3 miljoen euro beschikbaar gesteld voor het zogeheten sectorplan Uitgeverijbedrijf. De uitgevers dragen zelf nog eens dat bedrag bij, zodat er 12,6 miljoen euro beschikbaar is voor maatregelen als scholing, coaching, loopbaanontwikkeling en van-werk-naar-werk-trajecten voor werknemers binnen de uitgeefsector. Vanwege de crisis is er door SZW besloten 590 miljoen euro te investeren voor steun aan sectorplannen. De uitgeefsector heeft ernstig te lijden onder de crisis en toegenomen digitalisering, maar ook onder algemene trends van afgenomen advertentie- en consumentenbestedingen. De subsidie moet de uitgeefsector een impuls geven om de transitie naar digitaal te maken. Het sectorplan is aanvullend op bestaande maatregelen. Onder toezicht van het Bedrijfstakbureau Uitgeverijbedrijf zal een projectorganisatie worden opgestart, die zich met de verdeling van de subsidie gaat bezighouden Meer bij Uitgeverijbedrijf / FNV KIEM / Villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.