persveilig seminar

— donderdag 2 april 2020, 09:30 | 0 reacties, praat mee

Milena Mulders weg bij ONfile

© Jitske Schols

Milena Mulders vertrekt als directeur van ONfile. Dat meldt ze op haar Linked-In-pagina. Per 1 mei neemt ze afscheid van het netwerk dat gevluchte journalisten en schrijvers op weg helpt in hun nieuwe thuisland. Laatste wijziging: 2 april 2020, 10:19

‘Het is tijd om verder te gaan’, schrijft ze. ‘Het was geen gemakkelijke keuze, ook vóór de Corona niet, omdat ONfile én de mensen mij aan het hart gaan. Door het contact met collega’s uit de hele wereld die helemaal niet op mij lijken, leerde ik wat het betekent om écht een open blik te hebben. De afgelopen 3,5 jaar waren we elkaars spiegels.

Mulders werd vorig jaar zomer nog benoemd als eerste directeur van ONfile. Ze wilde een professionaliseringsslag doorvoeren en de organisatie verder uitbouwen.

Mulders zegt wel graag betrokken te blijven bij activiteiten en projecten van ONfile. Daarnaast gaat ze een nieuw project opzetten in samenwerking met het Limburgs Museum – vorig jaar opende ze in Heerlen al het tijdelijke Migratiemuseum. Daarnaast gaat ze op zoek naar nieuwe klussen.

 

Bekijk meer van

ONfile Milena Mulders

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.