banner festival 23

— donderdag 29 oktober 2009, 11:00

Michiel Gouman volgt Boomsma op

Laatste wijziging: 29 oktober 2009, 12:01

Michiel Gouman gaat het stokje overnemen van Arie Boomsma bij het Radio 1-programma Dit is de Dag. Gouman zal vanaf 23 november van maandag tot en met donderdag te horen zijn samen met Tijs van den Brink. Dat maakt de Evangelische Omroep woensdag bekend. Klaas Jan Baas, de eindredacteur van het radioprogramma, is in zijn nopjes met Gouman als presentator. “Hij valt op door zijn humor, originaliteit en flair”, verklaarde Baas. “Met zijn gevoel voor de menselijke kant van het nieuws, zijn brede kennis van zowel de christelijke wereld als algemene trends voegt hij een eigen geluid toe aan het programma. Eerder presenteerde Gouman praatprogramma’s als Wittewierum, Michiel! en Kaarten op tafel. De laatste jaren was hij aan het werk als eindredacteur en manager. Boomsma maakte begin september bekend dat hij de EO ging verlaten, nadat hij al eerder openlijk zijn twijfels over zijn werkgever had geuit. Het afblazen van het cabaretprogramma ‘Loopt een man over het water’ was de druppel voor de presentator.

Bekijk meer van

Transfers Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.