— woensdag 10 maart 2021, 11:08 | 0 reacties, praat mee

Michael van Os, oud-hoofdredacteur van Adformatie, overleden

Michael van Os, oud-hoofdredacteur van Adformatie, is na een korte ziekteperiode overleden. Hij is 76 jaar geworden. Dat meldt Adformatie. Van Os was ook jaren actief binnen de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ). Laatste wijziging: 10 maart 2021, 11:28

Van Os was van 1996 tot en met 2005 hoofdredacteur van Adformatie en werkte er in totaal 19 jaar. Hij begon zijn journalistieke carrière eind jaren zestig in zijn geboortestad Londen.

Aanvankelijk voor vaktitels en al snel als Nederlandse correspondent voor Time Magazine, Sports Illustrated en Daily Mirror. Vanuit Amsterdam werkte hij voor de Financial Times en werd hij verslaggever voor de Volkskrant. Via NieuwsNet, Management Totaal en Elan kwam hij als adjunct-hoofdredacteur terecht bij NieuwsTribune.

In 1990 trok uitgever Kluwer Van Os aan. Hij begon hij als adjunct hoofdredacteur bij Adformatie waar hij begon onder Henne Pauli, om in 1996 het stokje over te nemen.

Meer bij Adformatie.

Bekijk meer van

Michael van Os Adformatie

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.