persveilig seminar

— vrijdag 16 juni 2017, 09:28 | 0 reacties, praat mee

Meer loon voor medewerkers RTL Nederland

Pixabay

Medewerkers van RTL Nederland krijgen er meer loon bij. Dat meldt FNV-tak Media & Cultuur na uitvoerige onderhandelingen over een nieuwe eenjarige cao die van 1 januari 2017 tot 1 januari 2018 geldt. Daarin is afgesproken dat de 700 mensen die bij RTL Nederlander werken een structurele loonsverhoging van 1,5 procent krijgen. Ook kunnen ze een prestatievergoeding van 5 procent ontvangen bij goed functioneren en bedrijfsresultaat. Laatste wijziging: 16 juni 2017, 09:30

Naast de loonstijging wordt ook het vaderschapsverlof verruimd naar 5 dagen en worden jeugdschalen afgeschaft. Medewerkers die langer dan tien jaar in dienst zijn kunnen daarnaast gebruik maken van een carrière-switchregeling als ze op vrijwillige basis een andere baan zoeken. Tevens zijn er afspraken gemaakt over herplaatsing en transitie-vergoeding voor de gevallen waarin programma’s worden gestaakt. De afspraken zijn hier in te zien.

Bekijk meer van

RTL Nederland

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.