— woensdag 30 maart 2011, 13:15 | 0 reacties, praat mee

Meer digitale abonnementen The Times

News International, uitgever van The Times en The Sunday Times, meldt dat er 79.000 betalende abonnees zijn op de sites van de kranten. Dat zijn er 29.000 meer dan vijf maanden geleden. Uitgevers houden hun ogen gericht op News International om te zien of er vooruitgang wordt geboekt met dit verdienmodel. Ze zijn zoekende naar de juiste crossmediale strategieën om nieuwe inkomsten aan te boren nu printoplages, abonneebestanden en advertentie-inkomsten dalen. Bij de start van de betaalmuur verloren de sites van The Times en The Sunday Times veel bezoek. Uit cijfers blijkt dat de oplage nog steeds daalt. The Times verloor vorig jaar 12,1 procent en verkocht 425.627 exemplaren in Groot-Brittannië en Ierland in februari. de oplage van The Sunday Times daalde met 6,9 procent tot 1.005.206. Meer bij de BBC / The Guardian

Bekijk meer van

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.