— dinsdag 17 januari 2017, 12:16 | 0 reacties, praat mee

Meer bekend over video on demand platform van NPO

© Valerie Kuypers / ANP

De NPO hoopt in mei dit jaar haar video on demand platform te lanceren. Het gaat volgens NPO-directeur Frans Klein vooral om een verbetering van de technische omgeving. Er komen drie manieren om de site te bezoeken.

Anoniem en gratis, waarbij de gebruiker toegang krijgt tot content zonder te zeggen wie hij is en waar hij voor komt. De tweede variant is ook gratis, maar hierbij is wel een registratie nodig en er moet een profiel worden aangemaakt. En tot slot komt er een betaalde abonnementsvorm, waarbij extra faciliteiten beschikbaar zijn zoals dat een betere beeldkwaliteit, content staat langer online en het is bovendien reclamevrij.

Het eerder aangekondigde video on demand platform van de NPO staat volgens Klein los van NLziet. De NPO blijft participeren in dit samenwerkingsverband met RTL en SBS. Meer bij Broadcast magazine

Bekijk meer van

NPO Frans Klein

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.