banner festival 23

— vrijdag 25 juni 2021, 08:49 | 0 reacties, praat mee

MAX Magazine opnieuw grootste oplagestijging

© Pixabay

Niet alle tijdschriften hebben last van de ‘zomerslachting’ die de afgelopen weken gaande was. Uit nieuwe oplagecijfers van NOM blijkt dat sommige magazines tussen het tweede kwartaal van 2020 en het eerste kwartaal van dit jaar hun totale betaalde oplage zagen stijgen. Laatste wijziging: 25 juni 2021, 08:50

Dat schrijft Adformatie. De grootste oplagestijging is voor MAX Magazine, dat de betaalde oplage in de genoemde periode met een slordige 26.000 zag stijgen (van 168.139 naar 194.683 exemplaren).

Andere titels die het voor de wind ging zijn Autoweek, delicious, Quote, Happinez en De Groene Amsterdammer. Ook het populairwetenschappelijke jeugdblad Zo Zit Dat en de vrouwenbladen ELLE, Nouveau en Harper’s Bazaar lieten een stijging zien.

Bij de omroepbladen vielen de hardste klappen. Met uitzondering van MAX Magazine zagen alle RTV-bladen hun oplagen met duizenden en soms tienduizenden teruglopen.

Bekijk meer van

NOM

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.