— maandag 8 april 2019, 10:23 | 0 reacties, praat mee

Maria Genova wint Freelancer of the Year Publieksprijs

© Peter Hilz | Hollandse Hoogte

Schrijver en journalist Maria Genova heeft tijdens de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) de publieksprijs gewonnen. De award werd haar afgelopen weekend tijdens de landelijke Dag van de ZZP-er toegekend omdat ze de de meeste views, likes, shares en subscribes op haar pitchvideo heeft gehaald en de meeste referenties kreeg.

Genova werd genomineerd voor haar boeken (Onder meer Het Duivelskind, Komt een vrouw bij de h@cker) en voor haar inzet voor beginnende schrijvers.
‘Ik was helaas verhinderd om de prijsuitreiking persoonlijk bij te wonen en ik was overdonderd toen ik een berichtje kreeg dat ik gewonnen had,’ zegt Genova. ‘Ik vond het ook heel verrassend hoeveel mensen gereageerd hebben en zelfs de moeite genomen hebben om recensies te schrijven, van schrijvers van wie ik de manuscripten heb geredigeerd tot managers van grote organisaties waar ik lezingen heb gegeven.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.