— donderdag 13 februari 2014, 16:15

Margreet Spijker weg bij RTL Nieuws

Margreet Spijker stopt als anchor bij RTL Nieuws. Op 29 maart aanstaande is Spijkers laatste uitzending. Ze heeft dan in totaal bijna 16 jaar op de nieuwsredactie gewerkt: eerst als verslaggever, eindredacteur en researcher en later als presentator. De hoofdredactie wil een nieuwe weg inslaan met het nieuws, waarbij voor Spijker geen rol is weggelegd. Spijker: "Heel jammer dat het stopt voor mij. Ik vind het fantastisch om het nieuws te presenteren. Ik kijk straks terug op een prachtige periode van journalistiek werk in de spotlights." Hoofdredacteur RTL Nieuws Harm Taselaar dankt Spijker voor haar inzet en gezichtsbepalende rol bij RTL Nieuws. "Het was enerverend om journalist en presentator te zijn op de verschillende redacties en in de studio`s van RTL Nieuws. Mijn collega's ga ik missen", aldus Spijker.

Bekijk meer van

RTL Nieuws RTL actualiteiten

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.