— dinsdag 28 juli 2009, 08:50 | 0 reacties, praat mee

Malone: ‘Content weggeven is waanzin’

Rick Nieman heeft voor zijn interviewprogramma op RTL Z gesproken met mediamagnaat John Malone (onder meer eigenaar van UPC). Malone draagt de bijnamen 'King of Cable' en 'Darth Vader', vanwege zijn vroege en uitgebreide investeringen in kabelnetwerken in de VS en zijn slimme en soms meedogenloze manier van zakendoen. Volgens Malone is gratis weggeven van inhoud "waanzinnig en idioot" en hebben kranten de huidige problemen daarom grotendeels aan zichzelf te danken. Volgens Malone is de huidige economische crisis als een storm die door een verzwakt bos trekt: enkel sterke bomen zullen blijven staan. De eerste uitzending van het interview is al geweest, maar RTL herhaalt het interview deze week nog een paar keer. Wie daar niet op wil wachten: RTL geeft deze content gelukkig gratis online weg.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.