— vrijdag 11 oktober 2013, 09:07

Magazine ‘Sportschrijvert’ gelanceerd

Journalist Jan Willem Zeldenrust heeft een nieuw online sporttijdschrift gelanceerd onder de naam Sportschrijvert. "De verhalen in Sportschrijvert zijn te vergelijken met de artikelen in tijdschriften als Johan, NUsport en Hard gras. Naast voetbal wordt er ook ruimschoots aandacht besteed aan overige sporten", aldus Zeldenrust, die ook hoofdredacteur van het magazine is. Artikelen zijn minstens 1500 woorden lang - een bewuste keuze - omdat het tijdschrift zich volgens Zeldenrust wil richten op kwaliteit. "Korte nieuwsberichten en snelle interviews die je gratis op tientallen sportwebsites tegenkomt, vind je niet op Sportschrijvert", stelt hij. Het magazine wordt verkocht via myjour.com, waarbij gebruikers per artikel kunnen betalen. De komende vijf maanden ziet Zeldenrust als een testfase. Meer op sportschrijvert.nl

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.