training eu starters

— dinsdag 28 februari 2023, 12:07 | 0 reacties, praat mee

Lucas van Houtert stopt als hoofdredacteur Brabants Dagblad

© ANP/Robin Utrecht

Na bijna zeven jaar stopt Lucas van Houtert als hoofdredacteur van het Brabants Dagblad. 'Na de zomer hoop ik te gaan doen wat ik in mijn loopbaan nog veel te weinig heb gedaan: blocnote in mijn zak en erop uit', laat hij op de site van het Brabants Dagblad weten. Laatste wijziging: 28 februari 2023, 12:31

Net na de oplevering van het gebouw Mindlabs in Tilburg, waar de drie titels Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en BN DeStem gezamenlijk opereren, komt het bericht naar buiten. Per 1 mei stopt Van Houtert met zijn functie als hoofdredacteur. Hij kijkt met trots terug op de periode: ‘Ik heb het ongelofelijk eervol gevonden om het vertrouwen van zowel de redactie als de directie te krijgen’, schrijft het Brabants Dagblad. Van Houtert heeft aangegeven na de zomer graag als verslaggever aan de slag te willen gaan.

‘We hebben in Lucas een hoofdredacteur gehad die pal stond voor de Brabantse zaak en het BD. Hij kan tevreden terugkijken op alles wat hij voor de redactie en de regionale journalistiek heeft gerealiseerd’, laat Erik van Gruijthuijsen, algemeen directeur publishing van DPG, weten. Het is nog niet duidelijk of er al een opvolger in beeld is.

Bekijk meer van

Lucas van Houtert

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.