— maandag 2 juli 2018, 11:13 | 0 reacties, praat mee

Lokaal nieuwsplatform Leiden.TV stopt

Hoofdredacteur Joost van der Stel van het lokale nieuwsplatform Leiden.TV kondigt in een artikel op de site het einde van zijn uitgave aan. Volgens Van der Stel is het een klassiek voorbeeld van stoppen op je hoogtepunt: "Gaan we door, met het risico dat we steken gaan laten vallen. Of sluiten we af met een meer dan tevreden gevoel over de kwaliteit en de kwantiteit van onze berichtgeving. Het werd het laatste."

Leiden.TV begon in 2016 en maakte in de tijd een groei door op sitebezoekers en sociale media. Het voornaamste doel was het medialandschap in Leiden op te schudden, aldusVan der Stel. Er is volgens de hoofdredacteur de afgelopen jaren bewezen dat er ruimte is voor een ander geluid.

Leiden.TV kon bovendien meedenken over het Leids Mediafonds, dat in april officieel van start ging.

Van der Stek bedankt lezers en kijkers voor hun aandacht. Hij sluit niet uit dat Leiden.TV nog een terugkomst maakt, maar merkt op dat dan “onder de vlag van een andere uitgever” zal zijn. Meer bij Leiden.TV

Bekijk meer van

Leids Mediafonds Leiden

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.