— maandag 3 maart 2014, 09:09

Loek Radix terug als directeur LMG

Loek Radix start vandaag weer als directeur van de Limburg Media Groep (LMG). Radix keert terug op uitdrukkelijk verzoek van het Britse moederbedrijf Mecom, dat meldt De Limburger. Radix vertrok eind vorig jaar na een conflict met Mecom. Radix was betrokken bij overnamegesprekken door de Belgische uitgeverij Concentra, maar moest daar mee stoppen toen Mecom plotseling besloot de verkoop te staken. Het personeel was woest en verenigde zich in de actiegroep “STOP de moord op het Limburgse woord”. Na een massaal protest op 6 januari besloot Mecom toch weer de onderhandelingen met de Vlaamse uitgever te heropenen. Half februari werd een voorlopig koopcontract gesloten. Radix neemt de dagelijke leiding op zich en gaat de belangen van LMG behartigen in het verkoopproces van LMG aan Concentra.

Bekijk meer van

MGL Mecom

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.