e learning nvj

— woensdag 11 februari 2015, 12:25 | 0 reacties, praat mee

ACM akkoord met overname Mecom

Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) stemt onder voorwaarden in met de overname van Mecom Group door De Persgroep. Met de inlijving van Mecom-dochter Wegener ontstaat daarmee een uitgeverij die in vrijwel heel Nederland actief is met landelijke en regionale dagbladen en diverse huis-aan-huisbladen. ACM-bestuursvoorzitter Chris Fonteijn: "Wij beoordelen bij fusies of er voor lezers en adverteerders en voor de verspreiding van dagbladen voldoende keuze overblijft. En dat is hier het geval, mede door de nadere afspraken die zijn gemaakt." In het bijzonder moet het distributienetwerk van De Persgroep/Mecom 'tegen redelijke voorwaarden' toegankelijk blijven voor andere partijen. De Persgroep heeft al aangeboden bestaande afspraken met Telegraaf Media Groep over bezorging van elkaars dagbladen te handhaven. De afspraken gelden voor minstens tien jaar. Volgens ACM zijn er verder voldoende alternatieven voor adverteerders om (ook) te adverteren in andere media, zoals televisie en radio, op internet of in losse folders. Meer bij Autoriteit Consument & Markt

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.