— maandag 3 maart 2014, 09:07

Lips stapt op als netmanager

Een verschil van inzicht over de wijze waarop Nederland 3 moet worden aangestuurd heeft tot het opstappen van de netmanager Roek Lips geleid. Hij is per 1 maart vertrokken. Dat heeft de NPO laten weten. Lips was sinds 2006 netmanager van Nederland 3. Volgens de NPO heeft hij een grote rol gespeeld in de vernieuwing van de programma's zoals TV Lab. In 2005 begon Lips als netmanager van Nederland 1. In oktober vorig jaar stapte ook al televisie-directeur Gerard Timmer op, na een verschil in visie op de vernieuwing van de organisatie. De functie van Lips wordt tijdelijk waargenomen door Suzanne Kunzeler, Netmanager kinder- en jeugdprogrammering. De komende tijd gaat Kunzeler samen met de omroepen de intekening voor nieuwe programma’s op Nederland 3 in 2015 vormgeven. Het jaar waarin er vanwege de bezuinigingen ingrijpende veranderingen in de programmering plaatsvinden.

Bekijk meer van

Transfers NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.