training eu starters

— maandag 28 januari 2013, 15:56

Limburgse kranten verschijnen niet

Door een staking bij de Heerlense drukkerij Nieuwsdruk verschijnen dinsdag Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad niet. "Dat vinden we rot voor alle lezers, maar we hebben er zo lang mogelijk mee gewacht. De directie moet echter een keer snappen dat ze het het personeel niet zomaar kan laten bungelen", aldus Peter Reniers van FNV KIEM. Vrijdagmiddag verliep een ultimatum van het personeel. Zij willen dat het huidige sociaal plan ook na 2013 wordt voortgezet. Laatste wijziging: 28 januari 2013, 17:00

De vakbonden overleggen al geruime tijd zonder resultaat met de directie van Media Groep Limburg (MGL) over een sociaal plan voor de drukkers. De directie weigert al sinds afgelopen zomer om te praten over een deugdelijk sociaal plan voor de 75 medewerkers van de drukkerij. “Er moeten nu 25 medewerkers uit, daarna mogelijk nog meer en zelfs geheel opdoeken is niet uitgesloten. Dan is het echt een must dat een werkgever met een fatsoenlijk vangnet komt: hoe worden de praktische gevolgen van de reorganisatie opgevangen? Verbijsterend dat deze directie zo’n sociaal plan weigert af te spreken”, aldus Aletta Bulsink van CNV Media.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.