— woensdag 29 oktober 2014, 14:41

Lévy-Leblond juryvoorzitter multimediale World Press Photo

World Press Photo heeft Marianne Lévy-Leblond, hoofd van internet- en transmediale producties bij ARTE France, benoemd tot voorzitter van de jury die multimediale inzendingen gaat beoordelen voor de 2015 editie van de fotoprijs. Lévy-Leblond werkt al tien jaar in die functie bij ARTE. Vorige week maakte de organisatie achter World Press Photo bekend dat Michele McNally, hoofd fotografie bij de New York Times, juryvoorzitter is voor de beoordeling van reguliere inzendingen. De inzendtermijn voor multimediale producties start op 1 december aanstaande. Lévy-Leblond zegt dat ze goede multimediale projecten zal beoordelen of ze hun boodschap weten over te brengen. Het gaat om "een goed verhaal, een goed verhaal, een goed verhaal", aldus Lévy-Leblond. De multimediale editie wordt voor de vijfde keer georganiseerd.

Bekijk meer van

Carrière

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.