— dinsdag 4 september 2018, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Leids Mediafonds start eerste aanvraagronde voor subsidie

De eerste aanvraagronde van het Leids Mediafonds is van start gegaan. Tot en met 1 oktober kunnen aanvragen worden ingediend voor subsidie. Laatste wijziging: 6 september 2019, 14:25

Voor dit jaar is 250.000 euro beschikbaar die in twee aanvraagrondes zal worden verdeeld. Het fonds wil journalistiek in de regio Leiden stimuleren. Dat is ook terug te vinden in de voorwaarden: het onderwerp moet relatie hebben met Leiden en/of de regio Leiden en bij de aanvraag en publicatie moet één of meer bestaande lokale media betrokken zijn, waarbij crossmediale uitingen en nieuwe samenwerkingen met één of meer media de voorkeur genieten. Ook freelancers kunnen een aanvraag indienen.

Een aanvraag kan via de website www.leidsmediafonds.nl worden gedaan. Na sluiting van de eerste ronde beoordeelt het bestuur van het fonds of de aanvragen voldoen aan de criteria en worden gehonoreerd. Dat gebeurt binnen zes weken. Hopelijk verschijnen de eerste gesubsidieerde publicaties nog in 2018. De tweede aanvraagrond start in het voorjaar en heeft als sluitingsdatum 1 april.

Bekijk meer van

Leids Mediafonds Leiden

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.