data als kans

— dinsdag 21 december 2021, 08:53 | 0 reacties, praat mee

Leendert Beekman verruilt AD voor BNR

Journalist Leendert Beekman wordt politiek verslaggever bij BNR Nieuwsradio. Hij volgt in januari Thomas van Groningen op die na 10 jaar BNR één van de vaste gezichten van het televisieprogramma Op1 zal worden.

Met Leendert Beekman haalt BNR een ervaren kracht op lokaal en regionaal politiek niveau binnen, aldus het persbericht van de radiozender voor ondernemend Nederland. Beekman werkt nu nog als samensteller video bij het AD en is host van ‘Politiek Dichtbij’, de politieke podcast van AD.

Beekman zal dagelijks te beluisteren zijn op BNR Nieuwsradio. En samen met Sophie van Leeuwen en Mark Beekhuis zal Beekman de politieke podcast Newsroom Den Haag verzorgen. “Op de radio en in podcast verslag mogen doen van de Haagse politiek is een droom die uitkomt. Met het nieuwe kabinet dat binnenkort van start gaat begint een heel interessante tijd om de politiek te volgen.”

Bekijk meer van

Leendert Beekman BNR AD

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.