— maandag 15 december 2008, 13:35 | 0 reacties, praat mee

Laroes: “creativiteit boven conflict”

NOS-hoofdredacteur Hans Laroes schrijft in zijn jongste weblogbijdrage op NOS.nl dat de brandbrief die hoofdredacteuren en uitgevers gisteren verstuurden "een en ander over Publieke Omroep" bevat, maar impliciet ook wat over NOS Nieuws zegt. De reactie van de kranten is begrijpelijk, maar 'kredietcrisispaniek'. Laroes plaatst een aantal kanttekeningen bij de inhoud van de brief en verbaast zich over de oproep om de NOS te verbieden nog langer websites in de lucht te brengen. "In tijden van crisis zie ik meer in creativiteit en kijken wat er samen ondernomen kan worden, in plaats van in pogingen om - uiteindelijk - het hart ook uit NOS-Nieuws weg te snijden, en de toekomst te blokkeren. Dat zou mijn oproep, mijn suggestie zijn aan andere hoofdredacteuren en krantenmakers. De toekomst hou je niet tegen door de deur op slot te doen, die moet je omarmen en er wat van maken." Meer bij NOS.nl

Bekijk meer van

NPO

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.