— donderdag 12 juni 2014, 09:24

Lancering NLZiet vandaag

De gezamenlijke, betaalde streamingdienst NLZiet van de Nederlandse Publieke Omroep NPO, RTL en SBS gaat vandaag van start. Dat maakte Jeroen Kramer van de NPO woensdag bekend op het Telecompaper-congres Connected 2014 in Laren. De video-on-demand dienst werd afgelopen najaar aangekondigd. De abonnementsdienst is bedoeld als bundeling van de drie online platforms NPO Plus, RTL XL en Kijk. Met dit abonnement kunnen kijkers tv-series, films, reality, documentaires en shows van de Nederlandse tv bekijken tot 365 dagen na uitzending (nu is dat vaak zeven tot tien dagen). De omroepen hebben een gemeenschappelijke landingspagina voor NLZiet, maar hanteren verder hun eigen platform. Hoeveel het abonnement gaat kosten, is nog niet bekendgemaakt. Meer bij Telecompaper / De Telegraaf / Emerce

Bekijk meer van

SBS RTL NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.