training eu starters

— dinsdag 2 mei 2017, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Lamyae Aharouay stopt als redacteur BNR

© Truus van Gog

Lamyae Aharouay gaat weg als redacteur bij BNR. ‘Na zes jaar vind ik het wel tijd om Nieuwe Dingen te gaan doen en leren en verzinnen’, schrijft ze op haar Twitteraccount. Om te vervolgen: ‘Dit klinkt romantischer dan het is hoor, soms moet je jezelf een schop onder je kont geven om niet vast te roesten in vanzelfsprekend gemak.’ Laatste wijziging: 2 mei 2017, 12:14

Aharouay stopt met ingang van volgende week, maar is dan niet helemaal weg. Ze blijft om de week op de radio te horen als sidekick in de ochtend naast Bas van Werven in het programma ‘De Ochtendspits’.

Vorig jaar vertelde Aharouay in Villamedia al dat ze al wel eens eerder over vertrekken dacht: ‘Je werk moet wel uitdagend blijven anders leer je niet meer bij. Dertig jaar hetzelfde werk doen kan ik niet. Ik wil niet stilzitten.’ Lees hier het hele interview nog eens terug.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.