Tegel Beeld en Geluid

— maandag 6 oktober 2014, 08:25 | 0 reacties, praat mee

Laatste editie Sp!ts moet verrassing zijn

De allerlaatste editie van Sp!ts rolt donderdag van de persen. Het gratis dagblad verdwijnt na ruim 15 jaar en gaat op in een vernieuwde versie van Metro. De trouwe lezers hoeven echter niet van alles afscheid te nemen, verzekert hoofdredacteur Robert van Brandwijk van Sp!ts en Metro. Zo krijgen Sp!ts-columnisten Jan Dijkgraaf en James Worthy een plekje in Metro, evenals de strips Dating for Geeks en Beestjes. Ook verhuist veel sport- en entertainmentnieuws mee. Dagelijks komen er vier sportpagina’s, nu telt Metro er nog een tot twee. Het aantal entertainmentpagina’s die Metro tot nu toe vulden, wordt verdubbeld. De nieuwe Metro telt dagelijks minimaal 24 pagina’s. Hoe de laatste editie van Sp!ts er precies uit komt te zien, wil Van Brandwijk niet verklappen. ,,Dat moet een verrassing zijn.” aldus het artikel bij Z24. Hoeveel banen er door het stoppen van Sp!ts sneuvelen, is onduidelijk. ,,Er zijn wel wat arbeidsplaatsen verloren gegaan, maar zeker niet de helft”, zegt uitgever Cees Polman.

Bekijk meer van

Spits Metro

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.