word studentlid

— woensdag 8 februari 2017, 13:21 | 0 reacties, praat mee

Kremlin eist excuses Fox News

Kremlin eist excuses Fox News

De Amerikaanse tv-zender Fox News heeft zich de woede van het Kremlin op de hals gehaald omdat presentator Bill O'Reilly de Russische president Vladimir Poetin een moordenaar noemde. Dat deed hij tijdens een interview met de Amerikaanse president Donald Trump dat afgelopen zondag werd uitgezonden. O'Reilly vroeg Trump waar zijn respect voor Poetin vandaan komt en noemde de Russische leider daarbij een moordenaar. Laatste wijziging: 11 februari 2019, 13:18

Onacceptabel, vindt het Kremlin. “Wij vinden het onaanvaardbaar en beledigend”, aldus een woordvoerder van de Russische regering maandag. “We zouden graag verontschuldigingen krijgen van zo’n gerespecteerd tv-bedrijf. Presentator Bill O’Reilly heeft aangegeven niet van plan te zijn om excuses aan te bieden.

“Ik werk eraan, maar het kan even duren”, aldus de 67-jarige O’Reilly in een reactie. “Je kut het mij het beste weer eens vragen rond… 2023.” Meer bij NU)

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.