— vrijdag 9 maart 2012, 11:33

Koninklijke BDU neemt uitgaven over

Koninklijke BDU Uitgevers neemt de uitgaven van de inmiddels faillliete Weekblad Combinatie Gelderland Overijssel (WCGO) over. Het gaat om negen lokale huis-aan-huisbladen (sommige in meerdere edities) in de Gelderse Achterhoek en in het zuiden van Overijssel. Het gaat om Het Klaverblad, Streekjournaal, Liemers Lantaren, Montferland Nieuws, Gelderse Post, Achterhoek Nieuws, D’n Vlearmoes, Rijssens Nieuwsblad en AktuWehl met een oplage van ongeveer 250.000 exemplaren per week. Vanuit het failliete WCGO zijn ongeveer 20 medewerk(st)ers gevraagd om in dienst te treden bij de Koninklijke BDU. Het gaat om fulltime en parttime medewerk(st)ers in verkoop- en redactiefuncties. Uitgeefcluster Lokale Nieuwsmedia (LNM) expkoiteert de sites en kranten. Vanaf maandag 12 maart worden bijna alle titels gedrukt in Barneveld. Eén titel blijft gedrukt worden in de drukkerij van Janssen in Dinxperlo.

Bekijk meer van

hah

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.