— maandag 17 december 2018, 10:17 | 0 reacties, praat mee

Koning bij jubileum Zilveren Camera

© Lex van Lieshout / ANP

Koning Willem-Alexander zal aanwezig zijn bij het 70-jarig jubileum van de Zilveren Camera op 1 februari in Gooiland in Hilversum. De koning neemt ook het eerste exemplaar van het jubileumboek in ontvangst.

Bij de wedstrijd worden de beste nieuwsfoto’s van 2018 beloond. Tijdens de uitreiking worden naast de Canon Zilveren Camera ook de Prijs voor Storytelling, de NSP/Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar en de Paul Peters Fotoprijs voor sociale fotografie uitgereikt. Ook worden 15 categoriewinnaars geëerd.

“We zijn blij dat de koning dit heugelijke feit met ons en alle vakbroeders wil vieren’, aldus Marcel Molle, voorzitter Stichting De Zilveren Camera. “De band met het huis van Oranje gaat ver terug. De grootvader en vader van de koning waren nauw betrokken bij de Zilveren Camera. Beide reikten diverse malen de Zilveren Camera uit.”

Direct na de uitreiking bekijkt de koning als eerste de ruim 200 winnende werken in Museum Hilversum, waar hij wordt rondgeleid door diverse winnaars.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.