Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 13 mei 2014, 13:54

Klaas van Kruistum naar KRO-NRCV

Presentator Klaas van Kruistum (37), nu nog werkzaam bij de EO, stapt over naar fusieomroep KRO-NCRV. Daar zal hij op de zaterdagochtend ZappLive presenteren; ook sluit hij zich aan bij het presentatieteam van De Rekenkamer. Daarnaast gaat Van Kruistum "een nieuw avontuurlijk programma" ontwikkelen voor Zapp. Van Kruistum werkte sinds sinds 2004 bij de EO, waarvoor hij zowel radio als tv maakt. Zo is hij de dj van het 3FM-programma Jouw Weekendfinale! en presenteerde hij Bestemming Onbekend. “Ik heb een waanzinnige tijd bij de EO gehad, waar ik ze heel dankbaar voor ben. Na tien jaar bij dezelfde omroep, voel ik dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Ik krijg bij de KRO-NCRV kansen en mogelijkheden waar ik erg enthousiast over ben en veel zin in heb”.

Bekijk meer van

Transfers NPO KRO-NCRV

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.