Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 23 mei 2014, 12:11

Lodiers van BNN naar KRO-NRCV

Patrick Lodiers (42) start per 1 augustus als presentator van het KRO-NCRV-programma De Reünie. Daarmee volgt hij Rob Kamphues op, die vertrekt vanwege “een verschil in visie". Lodiers gaat daarnaast deel uitmaken van "mooie andere ideeën", aldus de omroep. Lodiers zelf vindt de overstap logisch: “BNN heeft mij onwaarschijnlijk veel gebracht. Maar ooit moet je er weg." Taco Rijssemus, de mediadirecteur van KRO-NCRV, is verheugd met de overstap: “We kijken uit naar de komst van Patrick Lodiers. De komende jaren willen we gaan werken met presentatoren die meerdere soorten programma’s kunnen maken. Wij zijn ervan overtuigd dat Patrick Lodiers goed bij deze nieuwe koers past.” Lodiers begon in 2001 bij BNN met Je Zal Het Maar Hebben. Vervolgens presenteerde hij onder meer De Lama’s en Over Mijn Lijk. Hij was van 2007 tot 2014 voorzitter van BNN.

Bekijk meer van

NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.