— dinsdag 25 november 2014, 11:39

‘Kei van een journalist 2014’ uitgereikt

Journalistes Carla van der Wal en Fien Vermeulen zijn verkozen tot 'Kei van een journalist 2014'. De jury achter de eerder dit jaar door de gemeente Amersfoort ingestelde journalistieke prijs beloonde Van der Wal vanwege een reportage over de in Panama verdwenen Amersfoortse vriendinnen Kris en Lisanne. De jury prees het 'integere' en 'met empathie' geschreven stuk. Vermeulen won in de categorie journalistiek talent met een persoonlijk stuk over haar strijd tegen kanker. De jury prees het openhartige verhaal dat Vermeulen schreef. De gemeente Amersfoort wil met de prijs het belang aan de lokale journalistiek benadrukken, omdat die "van grote waarde is voor het goed functioneren van de lokale democratie." Meer bij Gemeente Amersfoort

Bekijk meer van

Gemeente Amersfoort

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.