— woensdag 28 februari 2018, 10:13 | 0 reacties, praat mee

Kees Boonman naar Omroep MAX’ Nieuwsweekend

ANP

Met ingang van 3 maart zal politiek commentator Kees Boonman elke zaterdagochtend bij het actualiteitenprogramma Nieuwsweekend van Omroep MAX aanschuiven.

Boonman keert daarmee terug op NPO Radio 1, nadat hij eind december bij AVROTROS vertrok toen het programma Kamerbreed werd opgeheven.

Omroep MAX meldt over de te verwachten bijdrage van Boonman: “In Nieuwsweekend laat hij niet alleen zijn licht schijnen over de binnenlandse politiek maar ook over de rol van Nederland in het buitenland. De Britse politiek, Brexit, Brussel en Europa; het zijn thema´s die regelmatig het onderwerp zullen zijn van zijn politieke analyse.

Boonman zegt politiek graag toegankelijk te willen maken voor een breed publiek. “Politiek gaat iedereen aan, al is het soms niet voor iedereen te begrijpen. Wat politici niet zeggen is dikwijls belangrijker dan wat ze wel zeggen. Als je het verhaal een kwartslag draait, kom je er vaak achter wat wordt bedoeld. En dat verhaal vertel ik graag.”

Nieuwsweekend wordt iedere zaterdagochtend om 8:30 uur uitgezonden op NPO Radio 1.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.