e learning nvj

— vrijdag 11 juni 2021, 13:41 | 0 reacties, praat mee

Journalist Toobin terug op tv na masturbatie-incident

© Chris Pizello / AP

De Amerikaanse journalist Jeffrey Toobin, die in november door uitgever Condé Nast ontslagen werd nadat hij masturbeerde tijdens een videovergadering met collega's van The New Yorker en radiozender WNYC, is weer terug op televisie. Hij was regelmatig te zien als commentator bij CNN, maar de Amerikaanse zender had hem vrijaf gegeven 'voor persoonlijke omstandigheden', nadat hij zichzelf zo had bloot gegeven.

Toobin werd geïnterviewd door presentator Alisyn Camerota op “CNN Newsroom” over dat incident. “Ik heb het gevoel dat we moeten bespreken wat er is gebeurd in de maanden sinds we je hebben gezien,” zei Camerota. “om Jay Leno te citeren: ‘Wat dacht je in godsnaam?”

Toobin omschreef zichzelf als een “gebrekkig mens die fouten maakt” en zei dat zijn gedrag “debiel en onverdedigbaar” was. Hij voegde eraan toe: “Ik dacht niet dat andere mensen me konden zien”, maar hij gaf toe dat dat geen excuus was.

Toobin gaf aan dat hij zijn “ellendige maanden” off-air heeft doorgebracht “om een ​​beter mens te worden”.

In de toekomst zal Toobin regelmatig te zien zijn bij CNN in zijn rol als juridische analist, bevestigde een woordvoerder. Toobin zei verder dat hij “ongelooflijk dankbaar” is om bij het netwerk te kunnen blijven werken. Meer bij CNN

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.