data als kans

— donderdag 2 januari 2020, 10:45 | 0 reacties, praat mee

Joram Kaat presenteert Na het Nieuws

Joram Kaat

Joram Kaat presenteert in januari de dagelijkse talkshow ‘Na Het Nieuws’ op NPO Extra en NPO 1. Iedere werkdag behandelt hij met een nieuwe, jonge generatie talkshowgasten het nieuws en de actualiteit. Laatste wijziging: 2 januari 2020, 10:51

Kaat maakt sinds 2011 radio voor de EO. Op dit moment presenteert hij het radioprogramma ‘Kaat tot Laat’, waarmee hij elke zondagavond tussen 22.00 uur en 00.00 uur te horen is op 3FM. Ook is Joram sinds 2013 het gezicht van BEAM, het jongerenplatform van de EO. Hij presenteert video’s en evenementen, waaronder de ‘EO-Jongerendag’.

Het actualiteitenprogramma ‘Na het Nieuws’ is een coproductie van EO en BNNVARA. De talkshow is, tot eind januari, elke werkdag te zien om 20:30 uur op themakanaal NPO 1 Extra. De volgende dag wordt ‘Na Het Nieuws’ herhaald na het NOS Journaal van 13:00 uur op NPO 1.

Bekijk meer van

Joram Kaat EO BNNVARA

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.