Tegel Beeld en Geluid

— donderdag 2 januari 2020, 10:45 | 0 reacties, praat mee

Joram Kaat presenteert Na het Nieuws

Joram Kaat

Joram Kaat presenteert in januari de dagelijkse talkshow ‘Na Het Nieuws’ op NPO Extra en NPO 1. Iedere werkdag behandelt hij met een nieuwe, jonge generatie talkshowgasten het nieuws en de actualiteit.

Kaat maakt sinds 2011 radio voor de EO. Op dit moment presenteert hij het radioprogramma ‘Kaat tot Laat’, waarmee hij elke zondagavond tussen 22.00 uur en 00.00 uur te horen is op 3FM. Ook is Joram sinds 2013 het gezicht van BEAM, het jongerenplatform van de EO. Hij presenteert video’s en evenementen, waaronder de ‘EO-Jongerendag’.

Het actualiteitenprogramma ‘Na het Nieuws’ is een coproductie van EO en BNNVARA. De talkshow is, tot eind januari, elke werkdag te zien om 20:30 uur op themakanaal NPO 1 Extra. De volgende dag wordt ‘Na Het Nieuws’ herhaald na het NOS Journaal van 13:00 uur op NPO 1.

Bekijk meer van

Joram Kaat EO BNNVARA

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.