— woensdag 1 mei 2019, 17:18 | 0 reacties, praat mee

Joost de Vries adjunct-hoofdredacteur De Groene

Joost de Vries. - © Foto: Bob Bronshoff

Joost de Vries is benoemd tot adjunct-hoofdredacteur bij De Groene Amsterdammer. Tien jaar lang heeft Xandra Schutte de hoofdredactie alleen gedaan. De Vries is boekenredacteur bij De Groene en blijft dat erbij doen.

Schutte in een mail naar de redactie: ‘We zijn zo veel meer gaan maken en doen in die jaren – meer pagina’s, meer specials, meer bijlagen, meer samenwerkingen met culturele partners, meer debatten, een steeds veeleisender digitale strategie – dat extra denk- en daadkracht in de hoofdredactie heel welkom is’.

‘Bovendien is het ook zoals Ajax-coach Erik ten Hag dezer dagen zegt: ‘Tevredenheid leidt tot luiheid’, je moet altijd ‘meer en beter’ willen, kritisch blijven. Het gaat al jaren goed met De Groene, maar de kritische en breed-intellectuele blik van Joost op het blad als geheel kunnen we goed gebruiken’.

De Vries is ruim elf jaar redacteur van De Groene.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.