— donderdag 17 april 2014, 09:02

‘Jinek opvolger op plek Pauw & Witteman’

KRO-NCRV wil vanaf januari 2015 een latenighttalkshow met Eva Jinek op de plek van Pauw & Witteman. De omroep is daarover al geruime tijd in gesprek met zendermanager Marcel Peek van Nederland 1, bevestigt mediadirecteur Taco Rijssemus in de volkskrant. "Het is geen geheim dat wij met Eva Jinek grootse plannen hebben; in het uiteindelijke voorstel dat wij bij de NPO in zullen dienen, speelt zij dan ook uiteraard een grote rol." Alle omroepen mogen vanaf nu een plan indienen voor het tijdslot dat vanaf 1 januari 2015 vrijkomt. Omdat de zendschema's tot eind dit jaar al vastliggen, is in overleg met alle omroepen besloten de zendtijd die komend najaar voor Pauw & Witteman was gereserveerd, te gunnen aan Jeroen Pauw. Hij zal vanaf september de latenightshow in zijn eentje invullen, bevestigt de NPO. 'Vanaf januari 2015 ligt alles weer open', aldus een woordvoerster. Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.