— dinsdag 10 december 2019, 08:49 | 0 reacties, praat mee

Jeroen Pauw Omroepman van het Jaar 2019

© Sander Koning / ANP

UPDATE Jeroen Pauw is maandag door mediavakblad Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar.

De 59-jarige presentator is blij met de onderscheiding, en noemde zijn winst terecht. “Ik heb gekeken naar het lijstje met vorige winnaars en vind mezelf daartussen horen. Ik werk al lang, heb twintig jaar een eigen productiemaatschappij waarmee we veel dingen maken, ik maak al veertien jaar lang een latenightprogramma, heb NOVA gedaan, bij RTL gezeten: in historisch perspectief zijn dat best wel goede dingen.”

De presentator kondigde eerder op maandag aan dat hij -voorlopig- gaat stoppen met zijn late night-talkshow op NPO 1.

Hij is nauw betrokken bij het opzetten van de nieuwe talkshow Op1, met wisselende presentatieduo’s. Pauw zal zelf ook een presentatieduo vormen, meldde de NPO maandag, maar volgens Pauw is dat nog niet zeker. In het AD zegt hij: “Dit wordt met enige gretigheid gezegd door de NPO, maar daar heb ik nog geen afspraak over. Het is niet zo dat ik dit niet wil, maar ik wil erover nadenken. Ik wil niet als een soort geest boven het programma gaan hangen.”

Naast deze prijs werd er nog een prijs uitgereikt. Niels Lodeweges (24) is door BMYoung uitgeroepen tot Mediatalent van het Jaar 2019. De redactie van BM reikte deze prijs, samen met de vakjury met BMYoung Raad van Advies-leden, voor de eerste keer uit.

Bekijk meer van

NPO 1 Jeroen Pauw

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.