persveilig seminar

— dinsdag 15 juni 2021, 11:22 | 0 reacties, praat mee

Jasper van der Schalie nieuwe adjunct-directeur MAX

© Omroep MAX

In september start Jasper van der Schalie zijn nieuwe functie als adjunct-directeur van MAX, dat maakt de omroep bekend. Laatste wijziging: 15 juni 2021, 11:34

Van der Schalie is geen onbekende van MAX, hij is een van de oprichters van de omroep en werkte van 2005 tot 2010 als hoofd televisie. Ook is hij de oprichter van productiebedrijf Stepping Stone. Dat bedrijf verliet hij vorig jaar.

Jasper van der Schalie: “Ik ben enorm verheugd om terug te keren bij MAX, zonder twijfel een van de sterkste omroepmerken van Nederland. Na 10 jaar Stepping Stone Producties en een jaar met mijn gezin in het buitenland te zijn geweest, heb ik veel zin in deze nieuwe job.”

“Jasper staat aan de wieg van Omroep MAX, met hem heb ik 15 jaar geleden de eerste programma’s mogen maken. Ik ben heel erg blij dat hij als adjunct-directeur weer terugkeert op het vertrouwde nest,” aldus Jan Slagter.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

banner zwolle 2

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.