— vrijdag 29 januari 2021, 08:48 | 0 reacties, praat mee

Jan-Willem Start Op wint Gouden RadioRing

© KRO-NCRV

Het NPO Radio 2-programma Jan-Willem Start Op van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte heeft de GoudenRadioRing gewonnen. De prijs voor het beste radioprogramma van 2020 werd donderdag uitgereikt. Laatste wijziging: 29 januari 2021, 09:41

Andere genomineerden waren Arbeidsvitaminen, Kinkstart, The Boom Room en Mattie & Marieke. De presentatoren van het laatstgenoemde programma gingen echter niet met lege handen naar huis. Marieke Elsinga won de Zilveren RadioSter Vrouw, de prijs voor de beste presentatrice van het jaar. Haar collega Mattie Valk ging er met de Zilveren RadioSter Man vandoor.

Dit jaar werd voor het eerst ook een prijs voor de beste podcast uitgereikt. Die zogenoemde Gouden Podcast werd gewonnen door Man, Man, Man van presentatoren Domien Verschuuren, Chris Bergström en Bas Louissen. De Marconi Award voor de Beste Zender werd gewonnen door Qmusic. 3FM-presentatrice Sophie Hijlkema won de prijs voor aanstromend talent.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.