— maandag 29 juni 2009, 12:32

Jan Bonjer weg als hoofdredacteur AD

Jan Bonjer vertrekt als algemeen hoofdredacteur van het AD. Bonjer zegt dat, na de reorganisatie die de Persgroep zal uitvoeren, "geen van de functies binnen de nieuwe constellatie uiteindelijk voldoende bij mij zal passen." Volgens Bonjer is AD Nieuwsmedia bij de Persgroep in een veilige haven beland, een constatering die hij begin juni al eens maakte. "Het schip gaat stevig het dok in", schrijft hij. "Nu de voorbereidingen voor de reorganisatie binnenkort in een nieuwe fase komen, wil ik dan ook direct ruimte maken", aldus Bonjer, die op woensdag 1 juli vertrekt. Bij de komende reorganisatie zullen 124 banen op de AD-redactie verdwijnen, berichtten we in mei. Adjunct-hoofdredacteur Peter de Jonge neemt de taken van Jan Bonjer voorlopig waar.

Bekijk meer van

PCM De Persgroep

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.