banner anp

— donderdag 18 februari 2021, 08:54 | 0 reacties, praat mee

Italiaanse duurzaamheid-fotoprijs open voor internationale inzendingen

De winnaar van 2020: Vittoria Lorenzetti, met een reportage over een milieuvriendelijke renovatie van de kabellift op de Mont Blanc.

De Italiaanse Sustainability Photo Award is geopend voor professionele fotografen wereldwijd. Er is een prijzengeld van 15.000 euro beschikbaar, in drie categorieën. De inzendtermijn voor een speciale werkbeurs sluit op 1 april aanstaande. In die maand wordt in die categorie een winnaar gekozen, die een half jaar de tijd krijgt het project af te ronden.

Het is de tweede keer dat de prijs wordt uitgereikt. De ISP Award richt zich op positieve berichtgeving over duurzame oplossingen. Er is tienduizend euro beschikbaar voor de werkbeurs, met 1500 euro voor Enkele Foto en 3500 euro voor de categorie Reportages.

Op 6 september sluit de inzendtermin voor Enkele Foto en Reportage. In oktober of november worden winnaars in die categorieën bekendgemaakt. Meer bij ISP Award

Bekijk meer van

Italië ISP Award

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.