— woensdag 17 november 2021, 09:14 | 0 reacties, praat mee

Isabelle Udo beLOFte van het Jaar 2021

Isabelle Udo | Menno Dolman / MMA

Videokunstenaar Isabelle Udo is uitgeroepen tot beLOFte van het Jaar 2021. Haar werk met augmented reality is volgens de jury letterlijk de toekomst. Udo is volgens de jury een veelbelovend en ondernemend talent waar diverse internationale merken graag mee willen samenwerken. De beLOFte van het Jaar 2021 werd voor het eerst uitgereikt onder directe auspiciën van het Lucas-Ooms Fonds.

“Slechts een kwestie van tijd dat ook Nederland -  en de magazine mediabranche - haar ontdekt”, aldus de jury. Udo ontvangt naast een oorkonde een geldbedrag van 2500 euro en een kunstwerk van Rupert van Woerkom/Atolty.

De jury koos Victor Pak (redacteur EW) als Soraya Hadjar (editor at large Complex NL) tot dè runners-up van 2021. Zij ontvingen elk een geldbedrag van 1000 euro en een certificaat.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.