— dinsdag 26 februari 2019, 13:36 | 1 reactie, praat mee

Is de ZZP’er straks de sjaak?

Fiscale voordelen voor zelfstandigen worden beperkt, schijnzelfstandigheid aangepakt en verplichte regelingen voor pensioen en arbeidsongeschiktheid hangen in de lucht. ‘De hogere lasten zullen veel freelancers in de afgrond storten’, voorspelt ZZP-deskundige Pierre Spaninks.

Praat mee

1 reactie

ericbrinkhorst, 2 maart 2019, 21:16

Met grote verbazing las ik het laatste deel waarin Maarten Post van belangenvereniging ZZP Nederland aan onze actie refereert.
Hij heeft niet door dat we als freelance Fotojournalisten alleen maar normale prijzen kunnen afdwingen wanneer we een collectief vormen.  Dat heeft helemaal niets met kartelvorming te maken. De politiek hebben we grotendeels mee. Fotojournalisten worden nu vaak individueel tegen elkaar uitgespeeld door die enkele spelers in de markt.. Kwaliteit is niet het issue voor de regionale bladen. Er wordt slechts kortzichtig naar de cijfertjes gekeken. 

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.