Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— vrijdag 1 december 2023, 12:00 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn Zilveren Camera 2023 weer geopend

Vanaf vandaag kunnen fotografen weer werk inzenden voor de Zilveren Camera 2023, de Nederlandse prijs voor fotojournalistiek.

Fotografen kunnen inzenden voor de volgende categorieën: Nieuws internationaal (enkel en serie), Documentair internationaal (serie), Nieuws nationaal (enkel en serie), Nieuws regio (enkel en serie), Documentaire nationaal (serie), Documentaire Internationaal (serie), Portret (enkel en serie), Politiek (enkel en serie), Sport (serie), Kunst, Cultuur en Entertainment (enkel en serie), Natuur en Wetenschap (enkel en serie) en de Zilveren Camera.

Daarnaast kan er werk worden ingezonden voor de Prijs voor Storytelling en de Paul Peters Fotoprijs (de prijs voor sociaal geëngageerde fotografie). Inzenden kan tot 1 januari 2024 12:00 uur.

De winnaar ontvangt naast de Zilveren Camera wisseltrofee, een geldbedrag van 10.000 euro. De winnaar van de Prijs voor Storytelling ontvangt 5.000 euro, voor de winnaar van de Paul Peter Fotoprijs is er 3.000 euro en voor degene die de publieksprijs wint ligt 1.000 euro klaar.

Op deze dag vindt er ‘s avonds in Museum Hilversum ook een startavond plaats voor geïnteresseerde fotografen. Tijdens deze avond wordt informatie gedeeld over wat je wel en juist niet mag veranderen aan je beeld, over de wedstrijd en het aanmelden. Duidelijk is wel dat het toepassen van kunstmatige intelligentie (A.I.) bij de wedstrijd niet is toegestaan. Foto’s waarbij A.I. is toegepast kunnen wel worden ingestuurd bij de Prijs voor Storytelling, mits er een traditionele foto als basis is gebruikt.

Voor meer informatie over de voorwaarden kijk bij Zilveren Camera.

Bekijk meer van

Zilveren Camera

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.